Opskrifter

Gulerodsdessert - spis sammen 25.09.2019
 
100 g daim
100 g makroner
2½ dl piskefløde
2 tsk flourmelis
3 tsk vaniljesukker
2½ dl cremefraiche 18%
750 g revne gulerødder
 
Hak daim, knus makroner og kom det i bunden af et tærtefad. Pisk fløden stiv med flourmelis og vaniljesukker og vend cremefraichen i. Skræl gulerødder og riv dem groft.
Læg først cremen og derefter gulerødder over makronbunden.
Stilles på køl i 2 timer
Blomkålssalat - spis sammen den 25/9-2019
 
Blomkål - halveres og skæres i tynde skiver. De sprøde blade fra blomkål + stilken køres igennem foodprosessor så de bliver meget tynde.
Blomkål blandes med mango chutney. Herefter en stribe rucola, peanuts og toppes med kokos mel.
Bording Forsamlingshus | Jens Christensens Plads 10, 7441 Bording  | Tlf.: 40 30 95 67 | udlejning@bordingforsamlingshus.dk