Tilbage

Rødkålssalat

4 personer

Ingredienser

  • 2oo g frisk rødkål
  • 1 lille rødløg
  • 1 granatæble
  • salt & peber
  • Dressing:
  • 2 spsk tyttebærsyltetøj
  • 1 tsk fintrevet frisk ingefær
  • ½ frisk rød chili
  • 2 spsk olivenolie
  • 1,5 spsk rødvinseddike

Instruktioner

  1. Dressing: Rør syltetøj med ingefær, hakket chili, olie og eddike
  2. Snit rødkålen fint. Pil løg og skær det i tynde skiver. Flæk granatæblerne og pil kernerne ud.
  3. Vend rødkål løg og granatæble i tyttebærdressingen og smag til med salt og peber
Bording Forsamlingshus | Jens Christensens Plads 10, 7441 Bording  | Tlf.: 40 30 95 67 | udlejning@bordingforsamlingshus.dk