Nøddekage - sprød og knasende
Ingredienser
Bund:
125 g finthakkede hasselnødder
150 g hvedemel
125 g sukker
125 g smeltet smør
Fyld:
100 g blødt smør
175 g sukker
2 æg
125 g grofthakkede mandler
125 g grofthakkede hasselnødder
Instruktioner
Bund:
Det hele røres sammen i en skål og fordeles jævnt i en bageform – ca. 20-30 cm. Bages i ca. 12 minutter ved 200 grader.
Fyld:
Rør smør og sukker godt sammen. Tilsæt æggene og rør god mellem hvert. Rør mandler og nødder i (ca. halvdelen af nødder og mandler kan erstattes med grofthakket chokolade) – det bliver den mere svampet af.
Fordeles ovenpå kagen og bages færdig i ca. 15-20 min ved 200 grader
Kan serveres som den er, eller med skyr som tilbehør. Også softice er godt